FAQ

Frequently Asked Questions

Alt om billetter

HVORDAN KØBER JEG BILLET?
På siden 'Kalender' finder du det event, du ønsker at deltage i. Her vil være en knap med 'KØB BILLET', så snart disse er i salg.

EVENTEN ER AFLYST. HVEM KONTAKTER JEG?
Alle spørgsmål vedrørende din billet rettes til billetudbyderen. Du kan se på din billet, hvem udbyderen er. Vi samarbejder med Ticketmaster, som kan kontaktes på tlf. 38481630 hverdage kl. 10-14 samt med Billetlugen, som kan kontaktes på tlf. 70263267 hverdage kl. 10-17.

JEG HAR MISTET MIN BILLET. HVAD GØR JEG?
Alle spørgsmål vedrørende din billet rettes til billetudbyderen. Du kan se på din billet, hvem udbyderen er. Vi samarbejder med Ticketmaster, som kan kontaktes på tlf. 38481630 hverdage kl. 10-14 samt med Billetlugen, som kan kontaktes på tlf. 70263267 hverdage kl. 10-17.

HVOR KAN JEG KØBE BILLETTER?
Hvis du vil sikre dig en gyldig billet, bør du udelukkende købe billet gennem vores hjemmeside eller de billetbureauer, vi samarbejder med: Ticketmaster og Billetlugen. Vi tillader desuden ikke videresalg af billetter på vores sociale medier, så opslag vedrørende dette vil blive slettet.

Hvor ofte kører bussen til STAGEBOX?

Bus 2A til og fra Refshaleøen kører som udgangspunkt hvert 10. minut. Derudover samarbejder vi med Movia, som sørger for at der kører ekstra busser, på dage hvor vi afholder koncerter.

Hvordan kommer man til Stagebox?

STAGEBOX ligger på den kulturelle legeplads Refshaleøen. Bus 2A mod Refshaleøen har endestation 650 meter fra STAGEBOX, hvorfra der er skiltning, som viser dig vej. Du kan også tage havnebussen 992, som ligeledes har stop på Refshaleøen. Ankommer du til STAGEBOX i bil, vil der være mulighed for at parkere på STAGEBOX’ store parkeringsplads som har plads til 400 biler.

Faciliteter

HVIS JEG ER GÆST MED SÆRLIGE BEHOV?
STAGEBOX har fire kørestolspladser. Du køber din plads via billetudbyderen. Pladsen inkluderer én ledsager ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort. Vi kan desværre ikke garantere, at der er plads til andre ledsagere end til kørestolsbrugere ved udsolgte koncerter. Derfor anbefaler vi, at man køber en billet til ledsageren også.

HAR I EN GARDEROBE?
Af hensyn til sikkerhed skal overtøj/jakker, paraplyer, større tasker og lignende altid opbevares i garderoben. Garderoben koster 30 kr.

HVILKE BETALINGSMIDLER KAN BENYTTES?
Barerne på STAGEBOX er kontantløse, men betaling kan foretages med VISA/Dankort, Mastercard og andre gængse betalingskort.

HVILKE ID VIRKER I DØREN?
På nogle koncerter kan der være aldersbegrænsning. I dette tilfælde kan kørekort, pas eller anden gyldig billed-id anvendes som identifikation i døren.

Retningslinjer

MÅ JEG MEDBRINGE KAMERA OG VIDEOUDSTYR TIL KONCERTER?
Det er som udgangspunkt kun tilladt at fotografere med almindeligt lommekamera og mobiltelefon. Professionelle/semiprofessionelle kameraer er ikke tilladt uden særlig tilladelse.

MÅ JEG MEDBRINGE MAD OG DRIKKE?
Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke. I STAGEBOX’ bar er der mulighed for at købe diverse drikkevarer.

HVORDAN ER JERES NARKOPOLITIK?
STAGEBOX accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika. Overtrædelse af dette vil medføre politianmeldelse, bortvisning og karantæne.

HVAD GØR JEG, HVIS NOGEN OPFØRER SIG TRUENDE?
Kontakt nærmeste steward eller andet personale. Ubehagelig opførsel accepteres ikke på STAGEBOX, og kan medføre bortvisning og/eller politianmeldelse.

MÅ JEG RYGE?
Rygning er ikke tilladt indendørs hos STAGEBOX. Forbuddet gælder også e-cigaretter. Du har dog mulighed for at benytte STAGEBOX’ udendørs rygeområde, hvis trangen skulle melde sig.